dmylogi.com

Hoe om Facebook-kontakte op jou iPhone te verwyder

Alhoewel dit nuttig kan wees om Facebook-kontakte op jou iPhone te hê, is dit ook moontlik dat jou kontaklys in duie stort. Jy kan `n kontak nie verwyder van Facebook as jy sou met `n normale een, maar dit is moontlik om Facebook toegang verhoed dat jou kontak lys in verskillende maniere. U kan ook u Facebook-data op u foon uitvee om te verhoed dat u toegang tot die mobiele dataverbinding verkry wanneer u dit aktiveer.

stappe

Metode 1
Deaktiveer Facebook toegang tot "kontakte"

1
Maak die aansoek oop "instellings". Die ikoon is soortgelyk aan dié van `n grys rat.
  • 2
    Gaan af en kyk vir die Facebook-aansoek. Jy sal Facebook vind binne `n groep soortgelyke aansoeke soos Flickr, Twitter en Vimeo.
  • 3
    Raak die Facebook-program om die instellingsmenu oop te maak. U kan die kontakbesonderhede en kalender van hier af verander.
  • Jy moet ingeskryf wees by Facebook om die kontakinligting te verander. As u inskrywing inligting verander het, moet u die rekeningdata uitvee en die inligting weer invoer om toegang tot die Facebook-instellings te verkry.
  • 4
    Raak die skuifbalk langsaan "kontakte". Dit sal grys word, wat aandui dat Facebook nie meer toegang tot jou kontakte sal hê nie.
  • Dit is ook moontlik om Facebook se toegang tot u kalender van hier af te skakel.
  • 5
    Raak die opsie "instellings". Dit sal u na `n meer gedetailleerde deel van die aansoek neem "instellings", insluitende die instellings van jou kontakte en foto`s vir Facebook.
  • 6
    Raak die skuifbalk langsaan "kontakte". Dit sal verseker dat Facebook nie toegang tot jou kontakte het nie.
  • 7
    Kom uit die "instellings" en maak die aansoek oop "kontakte" om te bevestig dat jy dit korrek gedoen het. Jou Facebook-kontakte behoort nie meer hier te verskyn nie!
  • Die ikoon van "kontakte" Dit is `n menslike silhoeët met verskeie gekleurde oortjies aan die regterkant.
  • Metode 2
    Deaktiveer Facebook in die aansoek "kontakte"

    1
    Maak die aansoek oop "kontakte". Hierdie aansoek word by verstek gevind in die tuisskerm van die iPhone en die ikoon is soortgelyk aan `n menslike silhoeët met verskeie gekleurde oortjies aan die regterkant.
  • 2
    Raak die opsie "groepe" in die linker boonste hoek. As u nie die opsie sien nie "groepe", jou Facebook-kontakte sal nie gesinkroniseer word nie. Die groepe administreer die verskillende bronne waaruit die kontakte verkry word.
  • 3
    Raak die opsie "Alle Facebook". Die punt langs hierdie opsie sal verdwyn.
  • Dit sal ook die blokkie langsaan maak "Al iCloud" verdwyn.


  • 4
    Raak die opsie "Al iCloud" ICloud-kontakte heraktiveer. So jy sal seker maak dat die toepassing van "kontakte" wys slegs iCloud-kontakte.
  • As u kontakte van ander bronne behalwe iCloud en Facebook het, maak seker dat u opsies nagegaan word voordat u vertrek.
  • 5
    Keer terug na die spyskaart "kontakte". Geen Facebook-kontak sal verskyn nie!
  • Metode 3
    Vee Facebook-data uit

    1
    Maak die aansoek oop "instellings". Die ikoon is soortgelyk aan dié van `n grys rat. As jy nie Facebook wil hê om toegang tot enige van jou data te kry nie, is die veiligste manier om probleme in die toekoms te voorkom, om jou iPhone-rekening te verwyder.
    • Die verwydering van Facebook-data herroep slegs die aansoek se toegang tot kontakte, liggingdata, kalender en soortgelyke foonprogramme. Dit skakel nie die Facebook-aansoek self of jou Facebook-rekening uit die platform uit nie.
    • U kan u Facebook-rekening enige tyd van hierdie spyskaart terugstel deur u Facebook-aanmeldinligting weer in te voer.
  • 2
    Gaan af en kyk vir die Facebook-aansoek. U sal dit vind in `n groep soortgelyke toepassings soos Flickr, Twitter en Vimeo.
  • 3
    Raak die Facebook-program om die instellingsmenu oop te maak. U kan u rekening uit hierdie kieslys verwyder.
  • 4
    Raak jou naam Dit gaan jou na die instellings van jou persoonlike rekening.
  • 5
    Toca "Verwyder rekening". Facebook sal jou vra om hierdie stap te bevestig.
  • 6
    Toca "verwyder" wanneer gevra word. Dit sal al die inligting van u Facebook-rekening op die foon verwyder.
  • 7
    sout "instellings" en maak die aansoek oop "kontakte". Geen Facebook-kontak sal verskyn nie!
  • wenke

    • Die verwyder van die Facebook-aansoek vanaf die iPhone sal ook die Facebook-kontakdata verwyder.
    • Facebook Messenger is `n goeie manier om kontak te hou met mense sonder om Facebook-kontakte te gebruik.

    waarskuwings

    • As jy jou iPhone-rekening uitvee, moet jy weer aanmeld om jou data te herstel.
    • Facebook updates kan indringende wees. As jy nie wil hê Facebook om toegang te verkry tot enige van jou data, toegang tot enige van jou programme of data te skakel vanaf jou instellings menu.
    Deel op sosiale netwerke:

    Verwante
    Hoe om vanlyn in Facebook Messenger op `n rekenaar of Mac te verskynHoe om vanlyn in Facebook Messenger op `n rekenaar of Mac te verskyn
    Hoe om `n beeld aan kontakte op die Samsung Galaxy S4 toe te wysHoe om `n beeld aan kontakte op die Samsung Galaxy S4 toe te wys
    Hoe om boodskappe op Facebook uit `n iPhone te verwyderHoe om boodskappe op Facebook uit `n iPhone te verwyder
    Hoe om die liggingdiens op Facebook uit te skakelHoe om die liggingdiens op Facebook uit te skakel
    Hoe om Facebook-kontakte te synchroniseerHoe om Facebook-kontakte te synchroniseer
    Hoe om kommentaar of plasings op Facebook uit die Facebook-aansoek te verwyderHoe om kommentaar of plasings op Facebook uit die Facebook-aansoek te verwyder
    Hoe om onlangse soektogte in Facebook Messenger te verwyderHoe om onlangse soektogte in Facebook Messenger te verwyder
    Hoe om `n Facebook-verbinding te verwyder (ingestel deur Facebook Connect)Hoe om `n Facebook-verbinding te verwyder (ingestel deur Facebook Connect)
    Hoe om goeie vriende op Facebook op iPhone of iPad te kryHoe om goeie vriende op Facebook op iPhone of iPad te kry
    Hoe om die `Aktiewe` dialoog in Facebook Messenger te verbergHoe om die `Aktiewe` dialoog in Facebook Messenger te verberg
    » » Hoe om Facebook-kontakte op jou iPhone te verwyder
    © 2022 dmylogi.com